dimarts, 1 d’abril del 2014

EVOLUCIÓ del LOGO MIRARTE


Hem realitzat una entrevista al creador de l'últim logotip del Taller de Fotografia i Audiovisuals MirArte. 
Ja són quatre les imatges què han identificat al taller de fotografia. A continuació us deixem l'entrevista feta al creador del logotip 2014.


És la primera vegada que fas un logotip per al taller de MirArte?

Sí, és la primera vegada i he gaudit molt amb això.

Com has trobat una idea tan bonica de fer un logotip així intrínsec, revolucionari de la imatge respecte als precedents logotips.


Buscava alguna cosa que cridés l'atenció i que al seu torn fos diferent al convencional.

Veient els anteriors logotips, volia preguntar-te. Per què has triat aquesta imatge en la qual la seva major part és en blanc i negre i en la seva part central utilitzes el color?

Amb el temps la fotografia en blanc i negre reflecteix naturalitat i a mi em sembla què aconsegueix cridar l'atenció de l'espectador.
Llavors aplicant color a la part central del disseny volia captar una emoció diferent que en observar-ho aconseguir activar en la gent un instint de saber i reconèixer una mica més de MirArte.

D'on neix la teva creativitat?

Des de fa temps sempre he estat interessat al món dels foto-muntatges i la fotografia
aconseguint amb el temps elaborar diversos projectes tipus cartelleria publicitària, cartells per a festes i esdeveniments.
Fa temps quan vaig estar preventiu, vaig tenir l'oportunitat d'elaborar un muntatge el qual va estar exposat en una exposició de treballs realitzats als Centres Penitenciaris al M.N.A.C. (Museu Nacional d`Art de Catalunya)




1 comentari:

  1. Es una passada el que es fa en aquest taller es una de les vertebres del centre
    i gracies a la implicacio de la seva Monitora.
    Gracies.

    ResponElimina