dimarts, 29 d’abril del 2014

Lletres, música i roses...



En aquesta edició tan popular a la nostra cultura, una de les activitats realitzades pel centre són els concerts dels diferents grups dirigits per la monitora de música Rosó. Aquests grups dominen diferents estils musicals com són el Reggae, Rock, Flamenc, Andina... els concerts van ser tot un èxit per la participació del públic duran els tres dies, ja que l'assistència va ser molt abundant.

La novetat d'enguany ha sigut la incorporació del Gabriel, bolivià què ha aportat la música andina amb instruments originaris del seu país aportant les flautes pròpies d'aquest estil musical.
A més el Gabriel és el tècnic só i il·luminació del taller de música.

El Francis ens va portar clàssics del reggae i d'altres cançons pròpies. El Francis ha gravat un videoclip de la cançó “Malaika” original de la cantant Ángelique Kidjó del Benín i a la qual han introduït amb altres membres del grup versos propis.

El Florentino “Pixa de Cadiz” és el compositor i vocalista d'algunes de les cançons que varem escoltar duran els concerts. Amb això la monitora marca les pautes dels compassos que deuen seguir els músics per fer la melodia.

Per altre banda, “El Pixa de Cadiz” està desenvolupant una maqueta en l'àrea de música, que està en procés de gravació. amb la col·laboració de la monitora de música Rosó i els següents musics: Indalecio (més conegut com Inda), Rafael, Diego (especialistes en instruments de corda) i Antonio (percusionista). En alguns temes dels ja gravats col·labora com a violinista la monitora Rosó. La maqueta un cop finalitzada es dirà “Adentro Clavaito”, el qual també és el títol d'un dels temes. En aquesta maqueta predomina el pop-flamenc però també hi hauran temes d'estil musical, hip-hop amb rap flamenc. Aquests temes són supervisats per la monitora de música i teatre de cap de setmana, la monitora Montse.
A més “El Pixa “ amb el José són els vocalistes d'un altre grup conegut a l'àmbit del centre com “De Cai Sur” en el qual composen alguns temes propis. Amb la col·laboració dels músics de “Adentro Clavaito”.
Gran part del mèrit és degut a la confiança de tot l'equip del centre què està disposat a recolzar a totes aquelles persones amb idees pròpies i amb ganes d'aportar el millor d'ells.

Tots els components de l'àrea de música, agraeixen la dedicació aquest article per part dels membres del bloc.

Gràcies a aquest recolzament aquestes persones tenen motivació per continuar en aquest camí al futur.













2 comentaris:

  1. El concierto, desde mi punto de vista fue un gran éxito, tanto por los musicos, como por el aforo del público que asistió al evento de esta fiesta tan conocida en Cataluya, que es el día de San Jordi.

    ResponElimina
  2. Encara que no vaig poder veure l'actuació en directe del “El Pixa de Cadiz” , he escoltat alguns dels seus temes...Gran "pixa"

    ResponElimina